dinsdag 16 januari 2018

College Tour met Louis van Gaal herhaald

Vanwege het succes van Louis van Gaal op het WK voetbal gaat de NTR de aflevering van College Tour met de bondscoach herhalen. De uitzending is vrijdag om 20.25 uur op Nederland 3.

De College Tour met Van Gaal, toenmalig coach van Bayern München, werd eerder uitgezonden in november 2010. Presentator Twan Huys praatte aan de hand van fragmenten met Van Gaal over zijn carrière. Het publiek, en dan vooral studenten psychologie, journalistiek en sportmanagement, kreeg tijdens deze editie volop de kans de markante voetbalcoach het hemd van het lijf te vragen.
Het was voor Twan Huys een karwei om Van Gaal in 2010 zo ver te krijgen. “Het loopt allemaal via zijn vrouw Truus. Die heb ik gebeld. Toen zijn er nog wat mensen van de redactie naar München gegaan. En ik ben zelf nog een keer geweest voor een voorgesprek“, zei hij. Er was veel animo voor het bijwonen van de opnamen met Van Gaal. “Er waren duizend studenten bij. Nog nooit eerder was er zoveel belangstelling voor een gast in College Tour. We hadden er ook 2000 kunnen hebben,“ aldus de presentator.

Van Gaal laat zich in de talkshow van een andere kant zien. “We hebben een openhartige en eerlijke Louis van Gaal gezien. Hij zei elke vijf minuten wel iets, waarvan ik dacht: dat heb ik nog nooit eerder van hem gehoord.” College Tour is morgen te zien op Nederland 3, precies tussen de twee kwartfinales van het WK voetbal op Nederland 1.

Bron: NTR, Mediacourant

 

Bericht delen