Brand uitgebroken in The Masked Singer-studio tijdens repetities
dinsdag 5 oktober 2021

Brand uitgebroken in The Masked Singer-studio tijdens repetities

Het is nog niet zeker of de repetities van het RTL-programma The Masked Singer dinsdag door kunnen gaan na een brand in de studio in Aalsmeer. Dat meldde presentator Ruben Nicolai maandag in RTL Boulevard.

Het team van The Masked Singer was aan het repeteren toen er brand uitbrak in het pand. Er waren 150 mensen aanwezig, die allemaal het complex veilig hebben kunnen verlaten, meldt de brandweer op Twitter. Twee mensen zijn in de ambulance nagekeken. Alle kandidaten en crew van The Masked Singer maken het goed, aldus de woordvoerder.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. RTL Boulevard schrijft dat de brand waarschijnlijk in de keuken is ontstaan. In de foyer kwamen vervolgens de vlammen uit het plafond. Er was veel rook in het pand. Een woordvoerder laat weten dat de crew ervan uitgaat dat de repetities dinsdag weer worden voortgezet.

De repetities en opnames zijn voor het derde seizoen van het programma, dat vanaf 15 oktober te zien is op RTL 4. Het vorige seizoen van The Masked Singer viel goed in de smaak. Naar de finale in november 2020 keken 3.860.000 mensen en het programma is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Blue Circle is de producent.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen