Woensdag 17 januari 2018

BN'ers achter de camera in Het Perfecte Plaatje

Dit najaar treden BN’ers buiten hun comfortzone en tonen ze hun kunsten áchter de camera in Het Perfecte Plaatje. In dit nieuwe programma van Talpa, vanaf maandag 31 oktober te zien bij RTL 4, gaan bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan.

Marco Borsato, Humberto Tan, Kim Feenstra, Winston Gerschtanowitz, Paulien Huizinga, Ruud Feltkamp en Heleen van Royen doen mee aan het programma.

Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten ieder voor het mooiste plaatje. Ze staan met ongelofelijk veel passie te fotograferen. De resultaten van de opdrachten zijn verrassend. De kandidaten worden beoordeeld door professionals uit het vak. William Rutten, die vele (inter)nationale sterren voor zijn lens heeft gehad, let vooral op de originaliteit, terwijl documentairefotografe Cynthia Boll kijkt of de foto een verhaal vertelt.

De BN’er die gedurende zeven weken het beste presteert in alle specialisaties van het vak, mag zich de winnaar van Het Perfecte Plaatje noemen en wint een fotoreportage in National Geographic.

Het Perfecte Plaatje wordt geproduceerd door Talpa Producties en is mede mogelijk gemaakt door Canon Nederland. Uitzending: vanaf maandag 31 oktober, 21.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen