Dinsdag 16 januari 2018

BMS over de macht van het individu

De tweede Broadcast Media Society van 2015 vond op 27 mei plaats in het Hilversums Raadhuis en had een toepasselijk thema: de (media)macht van het individu. Toepasselijk omdat de bijeenkomst ook in het teken stond van de presentatie van het boek over John de Mol, Graven in een rijk leven.

Uit handen van Erland Galjaard, programmadirecteur RTL, ontving auteur en hoofdredacteur van Broadcast Magazine Jeroen te Nuijl het eerste exemplaar. Uit liefst 60 interviews met zakenrelaties, vrienden en intimi, een knipoog naar de zestigste verjaardag van John de Mol, componeerde hij een kijk in de keuken van de bevlogen mediaondernemer.

De uitreiking vormde de apotheose van een geanimeerde Broadcast Media Society, waar Erland Galjaard, Tony Berk, Paul Römer en Peter R. de Vries, allen ook ruim vertegenwoordigd in het boek, werden bevraagd door presentator Harm Edens. Meer over de Broadcast Media Society en een voorpublicatie uit het boek over John de Mol is te lezen in het juninummer van Broadcast Magazine. Bekijk hier het videoverslag van de bijeenkomst.

Nog steeds geen abonnee? Aarzel niet, klik hier en maak gebruik van onze speciale actie.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen