Dinsdag 16 januari 2018

Beeldverslagen in Broadcast

Het julinummer van Broadcast Magazine telt ditmaal (letterlijk) veel beeldverslagen. Afgezien van een uitgebreide terugblik op het Mediapark Jaarcongres krijgen ook de uitreiking van de Nipkowschijf, de barbecue op het Facilitair Plein en de strijd om de BM Golf Cup ruim aandacht in woord en vooral beeld.

BM Golf Cup
Van 12 tot en met 14 juni hadden zich ruim 35 golfenthousiastelingen van diverse pluimage verzameld aan de Portugese Algarve. De opzet was deze keer vernieuwd: onder het motto Sterrenslag meets Hole 19 gingen ditmaal vier teams met elkaar de strijd aan. Team TV onder aanvoering van Ilse Pollen haalde uiteindelijk de felbegeerde BM Golf Cup binnen, voor team All Stars, team Broadcast Magazine en team Facilitair.

Facilitair Plein
Onder de noemer Facilitair Plein organiseerden de facilitaire bedrijven DutchView/Infostrada, United, Ericsson, Facility House en unbranded voor de derde keer een gezamenlijke BBQ op het Mediapark. Onder de tent van het ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’ kwamen zo’n 350 collega’s uit het vak af op deze zonnige afsluiting van het televisieseizoen.

Gelukkig hebben we de foto’s nog in Broadcast Magazine 346.
Geen abonnee? Maak dan direct gebruik van onze exclusieve aanbieding!

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen