dinsdag 16 januari 2018

Barbie's Baby bij RTL 5

Na Barbie’s Bruiloft is RTL 5 vanaf dinsdag 28 augustus terug in het leven van Barbie en Michael. Samantha is inmiddels een aantal maanden zwanger en kijkt enorm uit naar de geboorte van hun eerste kindje. In Barbie’s Baby wordt het duo gevolgd tijdens de  periode voor, tijdens en na de bevalling van hun dochtertje.

Tijdens de geboorte blijven de camera’s draaien; de spanning, de pijn en de emotie delen ze met de kijker. Na de geboorte mag heel Nederland getuige zijn van Barbie en Michael als prille ouders.

De thuiskomst, het eerste badje van hun dochter, Barbie die de strijd aangaat met haar zwangerschapskilo’s, voor het eerst stappen zonder kind, eindelijk weer een drankje kunnen drinken en de gebroken nachten; alles is te zien. De komst van hun meisje is ongetwijfeld een grotere test voor hun relatie dan ze van tevoren konden bedenken.

Uiteraard is daar ook nog de zorg voor het andere kind in de familie Van der Plas: hondje Gucci. Het monstertje is nog steeds niet zindelijk en bijt alles stuk in huis. Barbie en Michael zijn genoodzaakt om goed na te denken over Gucci’s toekomst nu de baby er bijna is.

Uitzending: RTL 5, wekelijks vanaf dinsdag 28 augustus tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen