Arie Landsmeer nieuwe directeur OTP
Woensdag 17 januari 2018

Arie Landsmeer nieuwe directeur OTP

De vereniging van Nederlandse Televisie Producenten (OTP) versterkt de organisatie met de komst van Arie Landsmeer in de functie van directeur. De organisatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid en vertegenwoordigt inmiddels behalve televisieproducenten ook film-, documentaire- en online producenten.

Landsmeer gaat de verbreding van OTP als producentenorganisatie verder vormgeven en de relatie met het netwerk van OTP uitbouwen. Dick van der Graaf, die de directiepositie vanaf 2012 bekleedde, blijft als adviseur verbonden aan de producentenorganisatie. Hij houdt namens OTP zetels in de besturen van StopNL, Sekam, Sekam Video en SBF.

Roel Kooi, voorzitter OTP: “We zijn, na het terugtreden van Dick, zeer gelukkig met de komst van Arie. Hij is aimabel, doelgericht en in staat partijen samen te brengen. Deze kwaliteiten zijn bij het realiseren van onze doelstellingen in een steeds complexer wordende markt van grote waarde”

Landsmeer was eerder director Regulatory en Public Affairs bij Ziggo en daarvoor werkzaam bij Vodafone en ACM (voorheen OPTA). Landsmeer: “Na ruim tien jaar telecommunicatie kijk ik uit naar deze nieuwe functie, waarin ik deel ga uitmaken van een geheel ander onderdeel van de waardeketen, van distributie naar productie.”

Bron: OTP/BM

Bericht delen