Anouk wil extra maatregelen in The Voice wegens risico besmetting
zaterdag 15 augustus 2020

Anouk wil extra maatregelen in The Voice wegens risico besmetting

Anouk wil niet het risico nemen om besmet te worden met het coronavirus tijdens de opnames van The Voice of Holland. Daarom wil de zangeres, die met heftige astma kampt, dat er extra maatregelen worden getroffen in het nieuwe seizoen van The Voice.

Een woordvoerster van RTL bevestigt het nieuws tegenover het AD. De 45-jarige Anouk behoort tot de risicogroep. De zangeres stelt graag als coach plaats te willen nemen in de rode Voice-stoel, maar dan moeten er op de set van het programma wel dingen veranderen.

De woordvoerster laat weten dat de makers op zoek zijn naar een ‘zo veilig mogelijke invulling’ van het programma, zodat ook Anouk te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Welke maatregelen er getroffen zullen worden is vooralsnog niet duidelijk. Er wordt gesproken over een glazen cabine, maar het staat nog niet vast dat producent ITV Studios Netherlands deze daadwerkelijk gaat gebruiken. “We zijn verschillende opties aan het bekijken”, aldus de woordvoerster.

Het elfde seizoen van The Voice of Holland is dit najaar te zien bij RTL 4. De presentatie is in handen van Martijn Krabbé en Chantal Janzen.

Bron: AD/BM

Bericht delen