Article header image

Animatieserie over K3 bij RTL Telekids

RTL Telekids gaat vanaf 1 april via het kanaal van RTL8 een animatieserie over K3 uitzenden. In De Avonturen van K3 zijn Hanne, Marthe en Klaasje elke doordeweekse dag rond 07.55 uur als cartoonfiguren te zien.

Het drietal is trots op de serie. “Het is gek, maar ook zó leuk om jezelf te zien als getekend figuurtje en dan ook nog eens je eigen stem te horen”, aldus Hanne. Klaasje: “Wat leuk is aan de animatieserie, is dat onze alter ego’s veel meer over the top avonturen meemaken dan wij. Optreden op de Bahama’s bijvoorbeeld. Dat is iets wat we zelf echt niet snel doen.” Marthe: “We hebben de afgelopen maanden veel nieuwe dingen beleefd. Een eerste interview, de eerste fotoshoot, eerste concerten, eerste album… En dan nu onze eerste animatieserie met onze eigen stemmen. Dat is echt heel bijzonder.”

In de serie gaan de zangeressen van K3 op wereldtournee. Ze beleven een reis vol glitter en glamour, vol onverwachte humoristische avonturen. Lukt het ze een weeshuis te redden van de plannen van projectontwikkelaars, snode juwelendieven te ontmaskeren, een verlegen monster in een meer te beschermen tegen jagers én toch nog hun concert op tijd halen? K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit en natuurlijk liedjes.

Op YouTube is een trailer van de serie te zien.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen