Albert Verlinde krijgt entertainmentrubriek bij SBS6
maandag 17 september 2018

Albert Verlinde krijgt entertainmentrubriek bij SBS6

Albert Verlinde heeft bevestigd dat hij weer aan de slag gaat als entertainmentdeskundige. Recent tekende hij een tweejarig contract bij Talpa, om bij SBS6 een dagelijks programma te maken.

“Ja, je gaat me weer dagelijks zien als entertainmentdeskundige. Ik ga weer roepen: ‘Wat ik nú toch gehoord heb?!'”, aldus de 57-jarige Verlinde maandag in gesprek met AD. Anders dan in de eerste geruchten gaat hij het programma niet maken met Winston Gerschtanowitz, met wie hij jarenlang RTL Boulevard presenteerde, maar met Jan Versteegh.

Zijn werk als directeur van Stage Entertainment komt door zijn nieuwe baan niet in gevaar. “Ik ga het drukker krijgen, maar ik weet al hoe het voelt om die twee bezigheden te combineren. Dat hectische is wel weer lekker. Bovendien, ik heb alle detectives op tv nu wel zo’n beetje gezien, hoor.”

Veel details moeten nog worden ingevuld, er is zelfs nog geen titel. Het SBS6-programma gaat in 2019 van start. In augustus 2016 nam Albert Verlinde na 15 jaar afscheid van RTL Boulevard. Hij maakte in 1992 zijn debuut op de Nederlandse televisie.

Bron: AD/BM

Bericht delen