Article header image

3 op Reis Summertime met Geraldine Kemper

Deze zomer komt 3 op Reis met een speciale zomereditite: 3 op Reis Summertime. Naast bekend 3 op Reis-gezicht Dennis Storm, vertrekt ook Geraldine Kemper naar bekende vakantiebestemmingen. Zij onderzoeken waarom iets een trekpleister is en zoeken daarnaast de bijzondere plekjes. De kijker bepaalt wat de presentatoren op iedere bestemming gaan doen. Via 3opreis.bnn.nl en Facebook kunnen kijkers tips en opdrachten achterlaten.

Edwin Schipper, eindredacteur 3 op Reis is trots dat er ook een zomereditie van BNN’s reisprogramma komt. Edwin: “Wij willen met 3 op Reis mensen inspireren en in 3 op Reis Summertime laten we ons inspireren door de kijkers. We willen graag van hen weten wat de plekken zijn die we absoluut niet moeten missen. Ik verwacht dat er veel verrassende avonturen uit zullen komen!”

Voor Kemper wordt dit haar debuut als reispresentator. Geraldine: “Helemaal te gek dat ik voor 3 op Reis Summertime mijn rugzak kan gaan pakken! Ik had nog geen vakantieplannen voor deze zomer, maar ik had me niets beters kunnen bedenken. Ik ben benieuwd waar de kijkers me allemaal naartoe sturen!” Vanaf 8 juli is 3 op Reis Summertime iedere zondag te zien bij BNN op Nederland 3.

Bron: BNN

Bericht delen