Article header image

WILD FM Hitradio overgenomen door AKP Media

Het commerciële radiostation WILD FM Hitradio is overgenomen door Amsterdamse Kranten Produkties BV (AKP Media). AKP Media is sinds begin dit jaar uitgever van de stadsmagazines NL10, NL20, NL30, NL40, NL50 NL70 en de website nlagenda.com. WILD FM is een regionaal commercieel radiostation, gericht op luisteraars in de leeftijd 18-40 jaar en werd in 2005 gelanceerd.

“Wij zijn blij dat we WILD FM in onze groep welkom kunnen heten,” aldus uitgever Hans Perukel. “Deze overname past perfect in onze strategie van Hyper Local Media waarmee we breed, divers en actief met onze doelgroep kunnen communiceren.”

Dave Leusink (programmadirecteur WILD FM): “De samenwerking met NL20 geeft ons een sterke positie in de Randstad. Wij zien dan ook een goede synergie met onze nieuwe collega’s. Dit geeft ons een unieke positie in radioland.”

Erik de Vlieger (voormalig aandeelhouder): “Wij zijn blij dat WILD FM in vertrouwde handen kan groeien naar een volgend niveau. We hebben ruim zes jaar met veel plezier en inzet gebouwd aan het merk WILD FM. Ik dank dan ook alle medewerkers en partners voor het getoonde vertrouwen.”

Bron: APK Media/Broadcast Magazine

Bericht delen