Dinsdag 16 januari 2018

Twaalfde editie 3FM Awards uitgebreider dan ooit

NPO 3FM reikt maandag 28 maart in Tivoli Utrecht de 3FM Awards uit. Het muziekfeest is dit jaar uitgebreider dan ooit. Op vijf verschillende podia van TivoliVredenburg zijn er ruim twintig optredens van een half uur, onder andere van Chef’Special, The Common Linnets, Kovacs, Sef, Causes en Lucas Hamming.

Vanaf 15.00 uur opent 3FM de deuren van de Grote Zaal, Pandora, Ronda, Hertz en Cloud Nine. Zojuist maakte 3FM dj Giel Beelen in zijn ochtendshow het eerste deel van de 3FM Awards line-up bekend: Chef’Special, The Common Linnets, Kovacs, Sef, Causes, Lucas Hamming, HAEVN, Dazzled Sticks, Diggy Dex, The Brahms, Jebroer, Indian Askin, Max Meser, Son Mieux. Het publiek geniet zes uur lang van live optredens, muziekdocumentaires en alles wat een festival nog meer te bieden heeft. De Ronda-zaal staat vanaf 20.30 uur in het teken van de uitreiking van de 3FM Awards.

De 3FM dj’s doen live verslag van alle optredens en de Award-show op NPO 3FM, 3fm.nl, alle social kanalen en NPO 101. BNNVARA zendt de Award-show uit op NPO 3, live vanuit de Ronda. 3FM dj’s Giel Beelen, Annemieke Schollaardt en Frank van der Lende presenteren de 3FM Awards.

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. Binnenkort maakt NPO 3FM de genomineerden bekend en stemmen luisteraars op hun favoriete artiesten via 3fm.nl/awards. Van 21 tot en met 28 maart staat 3FM in het teken van de 3FM Awards, met veel aandacht voor muziek, Nederlandse artiesten, de winnaars van afgelopen edities en de genomineerden van 2016.

Bron: 3FM/Broadcast Magazine

Bericht delen