Tineke de Nooij 60 jaar op de radio
woensdag 9 september 2020

Tineke de Nooij 60 jaar op de radio

Tineke de Nooij viert deze maand dat ze 60 jaar op de radio te horen is. Dat doet ze, geheel op eigen wijze, met een heuse podcast.

Tineke blikt hierin terug op haar carrière, vertelt over wat haar nu bezighoudt, deelt de mooiste anekdotes en spreekt met collega-radiolegendes. Vanaf vrijdag 11 september is er wekelijks een nieuwe aflevering van De TinekePodcast op de website van NPO Radio 5, de app van NPO Radio 5 en de bekende streamingdiensten.

De TinekePodcast
Met De TinekePodcast geeft Tineke de Nooij een kijkje in haar leven. De podcast zit vol verhalen, anekdotes en herinneringen. Tineke vertelt over alles wat haar bezighoudt, zoals actuele zaken maar ook doodgewone huis-, tuin- en keukendingen. Ook neemt Tineke de luisteraar mee terug in de tijd. Naar onder andere haar ouderlijk huis, waar alles 80 jaar geleden begon. Natuurlijk neemt Tineke haar luisteraars ook mee naar haar tijd bij Veronica. Geen onderwerp wordt geschuwd en gezellig én vrolijk wordt het zeker.

Feestelijke uitzending TinekeShow
Naast dat Tineke 60 jaar in het vak zit, bestaat de TinekeShow ook 10 jaar. Tineke begon in 2010 bij MAX met haar TinekeShow op NPO Radio 5. Op zaterdag 26 september wordt er, tussen 12.00 en 14.00 uur, stilgestaan bij het 60-jarig jubileum van Tineke op de radio én 10 jaar TinekeShow op NPO Radio 5. Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt op www.tinekeshow.nl.

Tineke de Nooij
Tineke de Nooij (79) begon haar radiocarrière in 1960 bij Radio Veronica. De jingle én tune 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Tineke! is voor veel mensen een begrip. Op televisie presenteerde Tineke succesvolle programma’s als Koffietijd met Tineke en Tineke. Sinds 2010 is Tineke te horen bij Omroep MAX met haar TinekeShow.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen