Dinsdag 16 januari 2018

Robin Leféber dagelijks bij Grand Prix Radio

Grand Prix Radio groeit en kondigt weer een nieuwe naam aan. Maandag start SLAM!-dj Robin Leféber zijn dagelijkse programma van 16.00 tot 18.00 uur. Hij versterkt daarmee het dagprogramma met Adam Curry in de ochtend en Luc van Rooij in de uren voor hem in de middag.

Leféber begon eind 2003 als producer bij Radio 538 en maakte daar sinds oktober 2008 programma’s in de nacht en weekenden. In de zomer van 2014 verhuisde hij naar SLAM!, waar hij doordeweeks te horen is tussen 12.00 en 16.00 uur.

Olav Mol: “Ik ben erg blij met de komst van Leféber. Opnieuw kiest een ervaren radio-dj om zijn autosport-passie te combineren met radiowerkzaamheden bij Grand Prix Radio. Leféber heeft naast zijn liefde voor onze danceable hits en classics, ook de kennis en betrokkenheid om onze autosportfans aan te spreken met zijn middagshow.”

Leféber: “De koprol van Jos Verstappen’s Benetton-Ford in 1994 was het eerste wat ik ooit live zag van een Formule 1-race, een jaar later begon mijn radiocarriére. Dat nu bij Grand Prix Radio mijn twee grootste liefdes samenkomen is fantastisch. Ik heb er zin in.”

Grand Prix Radio is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica-dj Alexander Stevens. De zender is sinds 2012 te beluisteren

Bron: Grand Prix Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen