Dinsdag 16 januari 2018

Radioversie Vrienden van Amstel Kroonjuwelen bij 100% NL

100% NL maakt een radioversie bij het nieuwe tv-programma De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen (SBS 6). Zanger en presentator Xander de Buisonjé neemt de presentatie van zowel het tv-programma als het radioprogramma voor zijn rekening. Op vrijdag 30 maart start het programma bij SBS 6.

Roland Snoeijer, programmadirecteur 100% NL, is blij met het radioprogramma én met Xander de Buisonjé als presentator: “In het concept van De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen staat de Nederlandse muziek centraal en dat is een prachtige aanvulling op de programmering van 100% NL. Het radioprogramma zal draaien om de ultieme Kroonjuwelen uit de Nederlandse muziekgeschiedenis en de artiesten die ze hebben gemaakt. En Xander de Buisonjé is de ideale man om dat te presenteren. Ik verheug me er op om hem te horen op 100% NL.”

Xander de Buisonjé: “Het programma De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen is een feest om te presenteren. En in de radioversie gaan we daar vrolijk mee door. De Nederlandse muziekgeschiedenis is rijk aan prachtige nummers die voor veel mensen herkenbaar zijn en dierbare herinneringen oproepen. Juist op dat laatste spelen we specifiek in met dit programma. Ik kijk uit naar De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen op 100% NL en SBS 6.”

Bron: 100% NL

Bericht delen