Qmusic en NU.nl komen met eigen radionieuws
Woensdag 23 december 2020

Qmusic en NU.nl komen met eigen radionieuws

Qmusic en NU.nl slaan hun handen ineen voor de nieuwsbulletins op Qmusic. De nieuwslezers van Qmusic, Anne-Marie Rozing (ochtendshow), Fien Vermeulen (overdag) en Anton Griep (middagshow en avond), werken vanaf januari samen met de redactie van NU.nl om luisteraars het laatste nieuws te bieden.

Het Qmusic nieuws door NU.nl is elk uur op de zender te horen en tijdens de ochtend- en middagshow elk half uur.

Dave Minneboo, programmadirecteur Qmusic: “Nu NU.nl onderdeel is geworden van ons moederbedrijf DPG Media, voelt het als een logische stap om gebruik te maken van de expertise en mogelijkheden van het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Ik kijk erg uit naar deze samenwerking om de luisteraars nog beter te voorzien van het laatste nieuws.”

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: “NU.nl is online al jaren dé plek voor het laatste nieuws. Het maakt me trots dat we door deze samenwerking nóg meer Nederlanders kunnen bereiken met het nieuws van NU.nl. Zowel NU.nl als Qmusic heeft haar publiek centraal staan in alles wat er gedaan wordt. Dat maakt dat we dingen op onze eigen manier kunnen doen en ik zie dat alleen maar versterkt worden in deze samenwerking.”

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen