Dinsdag 16 januari 2018

RTV Rijnmond en Radio Capelle gaan samenwerken

De lokale omroep Radio Capelle en de regionale omroep RTV Rijnmond gaan samenwerken om zo de nieuwsvoorziening op beide omroepen uit te breiden. Radio Capelle en RTV Rijnmond gaan de de reportages met elkaar delen. Daarnaast gaat Radio Capelle ook elk uur het RTV Rijnmond nieuws uitzenden.

“De samenwerking met Radio Capelle is een belangrijke stap in de richting van intensievere samenwerking met de lokale omroepen in de regio. Wij zijn verheugd dat Radio Capelle als één van de eerste lokale omroepen is aangehaakt, naast Radio Stanvaste & Djinti U-FM en Exxact FM Barendrecht. Wij zien het als onze publieke taak om de samenwerking met de lokale omroepen verder uit te breiden,” aldus Matthijs Nieuwenhuis, adjunct-hoofdredacteur RTV Rijnmond.

“Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking. Het is niet alleen voor de omroepen bevorderend, maar vooral ook voor de luisteraars. Het doet me goed dat Radio Capelle op deze manier nu nog beter op de behoefte van de Capellenaren in kan spelen,” aldus Jan Middelkoop, programmaleider van Radio Capelle.

Bron: RTV Rijnmond/Broadcast Magazine

Bericht delen