Dinsdag 16 januari 2018

Nominaties 3FM Awards bekend

Vanaf woensdag kan er gestemd worden voor de 3FM Awards, die op 12 april in de Gashouder te Amsterdam zullen worden uitgereikt. Giel Beelen maakte woensdagochtend in zijn programma de eerste nominaties bekend. Nadat hij Kraantje Pappie feliciteerde met zijn drie nominaties, belde Giel de voor beste nieuwkomer genomineerde Anna Verhoeven, die in januari werd uitgeroepen tot Nederlandse Birdy. Vervolgens maakten de 3FM jocks in de loop van de dag de overige nominaties bekend.

Anouk prijkt op eigen verzoek niet in het lijstje genomineerden, zij heeft vorig jaar besloten dat ze geen awards meer wil ontvangen en heeft afgelopen december alle awards die ze ooit kreeg ter beschikking gesteld aan de 3FM Serious Request veiling. De totale opbrengst hiervan was ruim 46.000 euro. Uit de 39 genomineerden kan de 3FM luisteraar zowel voor nieuw talent als gevestigde namen kiezen. Met vijf nominaties is Gers Pardoel een van de grootste kanshebbers voor een award en Go Back To The Zoo en Racoon eveneens met elk vier nominaties. Stemmen voor de 3FM Awards kan via 3fm.nl/awards.

Voor de 3FM Serious Talent Award bepaalt een vakjury bepaalt of Dotan, Chagall, Kensington, Chef´Special of Gers Pardoel deze verdient. De winnaar van deze award wordt op 7 april bekendgemaakt tijdens Paaspop en mag optreden tijdens de 3FM Awards liveshow op 12 april.

Bron: 3FM

Bericht delen