Emmely de Wilt krijgt nieuw programma op NPO Radio 2
zaterdag 28 maart 2020

Emmely de Wilt krijgt nieuw programma op NPO Radio 2

Emmely de Wilt start met het nieuwe programma Het Oor Wil Ook Wat. Naast haar bestaande programma’s Bureau De Wilt op zondagmiddag en Motel De Wilt op zondagnacht is ze vanaf 4 april elke zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur te horen op NPO Radio 2.

De Wilt volgt Timur Perlin op, die door zijn terugkeer bij NPO 3FM een dag minder radio gaat maken op NPO Radio 2. In Het Oor Wil Ook Wat gaan de liefde voor muziek, verhalen van luisteraars, pijnlijke ontboezemingen en vrolijke onzin hand in hand op de zaterdagmorgen. En dat allemaal onder de bezielende leiding van De Wilt, zelf immers ook vrolijk en altijd vol liefde voor muziek en pijnlijke ongemakkelijkheid.

In de rubriek Emmely Sport Niet, Maar Jij Wel kun je inbellen als je net een wedstrijd verloren hebt. In Ik durf het bijna niet te zeggen maar… kunnen luisteraars hun onpopulaire mening zonder schroom kwijt. En het oor wil natuurlijk ook wat. Dus draait De Wilt heel veel goede muziek.

Zelf zegt De Wilt over het programma: “Ik kan niet wachten om te beginnen. Het wordt pittig om voor 12 uur mijn bed uit te komen, maar vooruit… ik doe het.” De Wilt won begin dit jaar de Marconi Award voor Aanstormend Talent. Ook maakte ze afgelopen december haar debuut als presentatrice van de Top 2000.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen