De Perstribune op het NPO Podcastevent in Utrecht
zaterdag 9 oktober 2021

De Perstribune op het NPO Podcastevent in Utrecht

Het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX op NPO Radio 1 zendt zondag 10 oktober uit vanaf het NPO Podcastevent in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg. Presentator Margreet Reijntjes ontvangt podcastmakers Micha Wertheim, Freek Jansen, Michel van Egmond en Ed Struijlaart.

In het eerste uur van De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur, is Micha Wertheim te gast. Wertheim (foto) is een van de initiatiefnemers en makers van de podcast Echt Gebeurd, waarin mensen waargebeurde verhalen vertellen. Daarnaast is hij cabaretier en columnist.

In het tweede uur, tussen 13.00 en 14.00 uur, zijn voetbaljournalist Freek Jansen en bestsellerauteur Michel van Egmond te gast. Zij zijn de makers van twee populaire voetbalpodcasts, respectievelijk de Pak Schaal Podcast (over Ajax) en de Dick Voormekaar Podcast (over Feyenoord). Freek Jansen is naast podcastmaker ook hoofdredacteur bij Voetbal International. Michel van Egmond is schrijver van bestsellers als Kieft, Gijp en Derksen.

Singer/Songwriter Ed Struijlaart verzorgt de muzikale omlijsting in De Perstribune. Behalve muzikant is Struijlaart ook maker van Gitaarmannen, de podcast, waarin hij in gesprek gaat met bekende gitaristen.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen