Dinsdag 16 januari 2018

Ape Not Mice eerste Radio 2 Talent

De Nederlandse band Ape Not Mice is het eerste Radio 2 Talent. Vanaf nu geeft Radio 2 onderscheidend Nederlands talent een steun in de rug. Artiesten met het predicaat Radio 2 Talent kunnen rekenen op airplay en maken kans op live optredens en een showcase.

De muziekredactie van Radio 2 kiest elke twee maanden samen met de Radio 2 dj’s twee nieuwe Nederlandse acts. Ape Not Mice krijgt als eerste deze plek in de spotlights. De band krijgt airplay en luisteraars horen live-optredens van het kersverse Radio 2 Talent, onder andere in TROS Muziekcafé.

“Radio 2 maakt zich al jaren sterk om Nederlandse artiesten een podium te geven. Op zender, maar ook met concerten en evenementen. Het is voor de Nederlandse muziek belangrijk dat nieuwe getalenteerde artiesten een goede kans krijgen om zich te ontwikkelen en een groot publiek te bereiken. Die kans bieden we met Radio 2 Talent en Ape Not Mice verdient die plek op de zender”, zegt Radio 2-zendermanager Kees Toering. “Nederland heeft veel muzikaal talent, maar de weg naar radio is voor beginnende artiesten en bands vaak moeilijk te vinden. De publieke muziekzender moedigt met Radio 2 Talent onderscheidende nieuwe artiesten aan en biedt de meest veelbelovende talenten een podium.”

Bron: Radio 2

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=CveDONjVPaw” theme=”light”]

Bericht delen