Dinsdag 16 januari 2018

538 zoekt nieuw radiotalent

538 zoekt nieuw dj-talent. DJ Jens Timmermans leidt de zoektocht voor de radiozenders 538 en SLAM!FM. 538 wil talent de dj-opleiding NU Talent aanbieden, de nieuwe radio-opleiding van 538 en SLAM!FM, waar de dj’s in spe in een professionele radiostudio aan de slag gaan met als mogelijk doel een baan bij 538 of SLAM!FM.

Jonge talenten met een passie voor het radiovak, die actief zijn bij een internetstation of bij een lokale- of regionale omroep, kunnen zich aanmelden door een demo op te sturen met presentatiefragmenten. Zaterdag 27 oktober organiseert 538 een Radio Talentendag. De makers van de beste demo’s worden hier uitgenodigd om hun presentatie-skills verbeteren, onder begeleiding van Edwin Evers en Ruud de Wild van 538 en Menno de Boer, Daniel Lippens en Ivo van Breukelen van SLAM!FM.

Met deze Radio Talentendag introduceert de 538 Groep het nieuwe platform NU Talent, een opleiding waarbij radioprofessionals potentiële dj’s klaarstomen voor een carrière bij 538 of SLAM!FM. Timmermans is manager van NU Talent en verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding, ondersteund door een team van mediaprofessionals. Bij de opleiding wordt het digitale radiokanaal 538 Hitzone ingezet, waarop de deelnemers een programma presenteren als onderdeel van het opleidingstraject.

Bron: Radio 538

Bericht delen