Skyhigh TV produceert jubileumseizoen De Slechtste Chauffeur van Nederland
maandag 21 december 2020

Skyhigh TV produceert jubileumseizoen De Slechtste Chauffeur van Nederland

Voor het tiende seizoen op rij zijn de zes slechtste chauffeurs van Nederland van de weg geplukt. De rijskills van deze bange, gevaarlijke of roekeloze rijders zijn ver onder de maat en daar moet verandering in komen.

Presentator John Williams doet er samen met coaches Tim en Tom Coronel en rijschoolhouder Patricia Nijman alles aan om deze brokkenpiloten weer veilig de weg op te sturen. Met nieuwe oefeningen voor de chauffeurs en hilarische fragmenten uit voorgaande seizoenen wordt dit jubileumseizoen heftiger, uitdagender en verrassender dan ooit tevoren.

Welke chauffeurs verbeteren hun rijvaardigheden en wie wint de niet zo felbegeerde bokaal én de titel die al tien seizoenen door niemand gewonnen wil worden? Het jubileumseizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland is vanaf woensdag 6 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Producent is Skyhigh TV.

Al tien seizoenen lang wordt er alles uit de kast getrokken om de chauffeurs te helpen bij het onder de knie krijgen van de auto, hun angsten en de verkeersregels. Van slalommen tussen piepschuim blokken tot stoelendansen met auto’s; alles komt voorbij. In dit jubileumseizoen wordt meerdere keren kort teruggeblikt op voorgaande jaren en komen oud-deelnemers Rowan en Louisa in de eerste aflevering langs.

Presentator John Williams: “Zelf mag ik alweer voor de zevende keer De Slechtste Chauffeur van Nederland presenteren. Een eer, want al tien jaar op rij wordt Nederland veiliger gemaakt door onze chauffeurs te helpen met het verbeteren van hun rijgedrag. Samen met Patricia, Tim en Tom doen we er alles aan om dit in goede banen te leiden, met heftige momenten tot gevolg.”

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen