TikTok – The Challenge: het eerste TikTok-boek van Nederland
maandag 22 juni 2020

TikTok – The Challenge: het eerste TikTok-boek van Nederland

Yazid, Jesse, Nova, Lorenzo, Nadir, Birgit, Quinten, Rosalyn, Jeroen, Lieke, Nova en Lucas zijn samen goed voor ruim 5,5 miljoen volgers en honderden miljoenen likes op TikTok, het populairste sociale platform van dit moment. In het boek TikTok – The Challenge komen ze allemaal bijeen met hun beste tips & tricks en uitdagende challenges.

Dit is het eerste TikTok-boek van Nederland en het geeft antwoord op cruciale vragen. Hoe word je succesvol op TikTok? Hoe bedenk én maak je een viral video? En hoe verdien je er geld mee? De twaalf creators geven niet zomaar wat simpele tips, maar helpen de lezer daadwerkelijk beter te worden. Door het vertellen van eigen ervaringen en persoonlijke tips, maar ook via tientallen challenges waarmee de lezers de ‘theorie’ kunnen omzetten naar de praktijk .

TikTok – The Challenge leert de lezer alles over monteren, viral gaan, dansvideo’s maken, special effects, editen en geld verdienen. De TikTokkers geven volgadvies, tippen hun favo video’s en gaan in op dilemma’s. Daarnaast laten ze zien welke spullen je eigenlijk nodig hebt om een goede video te maken en vertellen ze hoe het is om opeens beroemd te zijn.

Het boek TikTok – The Challenge is vanaf nu online te bestellen via fcklap.nl/tiktok en is vanaf 14 juli ook in de fysieke boekwinkels verkrijgbaar.

Bron: BM

Bericht delen