BMY Podcast met Marlin Mastenbroek
donderdag 1 december 2022

BMY Podcast met Marlin Mastenbroek

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 149 is Marlin Mastenbroek, Head of Productions Northern Europe bij Paramount.

Paramount is het Amerikaanse mediaconglomeraat dat eerder onder de naam ViacomCBS door het leven ging. In de rol als Head of Productions is Marlin Mastenbroek verantwoordelijk voor alle lokaal geproduceerde content op Paramount’s zenders in de Benelux, de Nordics én Rusland. In Nederland gaat dit om lokale content op de zenders Comedy Central, MTV, Nickelodeon én Paramount Network (voorheen bekend als Spike). Je kunt dan denken aan programma’s als Ex on the beach: Double Dutch voor MTV, The Roast voor Comedy Central óf Are You The One in samenwerking met Videoland.

Marlin Mastenbroek

Hoe ziet voor Marlin – omdat ze ervaring heeft bij al die kanten – de ideale samenwerking tussen producent en redacteur, tussen producent en zender, tussen landen onderling én tussen concurrenten eruit? Hoe is de HUB – die Paramount met 14 landen voor Ex On The Beach heeft gemaakt – ontstaan en wat waren de uitdagingen hiervan? En hoe werkt de synergie met Videoland voor Are You The One? De antwoorden van Marlin Mastenbroek op onder andere deze vragen hoor je in de BMY Podcast van deze week.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen