Winnaar Screentest krijg presentatiecontract bij RTL
Woensdag 16 mei 2018

Winnaar Screentest krijg presentatiecontract bij RTL

RTL 4 gaat op zoek naar nieuw presentatietalent. Twaalf kandidaten laten in Screentest hun talent zien en hopen op dat presentatiecontract bij RTL. Presentatoren in spé kunnen zich aanmelden via de site van RTL.

Screentest wordt gepresenteerd door Gordon. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten, op locatie en in de studio, kunnen de deelnemers hun talent laten zien. De opdrachten zijn onderdelen van iconische tv-programma’s uit heden en verleden. De driekoppige jury staat onder aanvoering van Robert ten Brink. De overige twee juryleden wisselen elke week. Samen hebben zij een schat aan presenteerervaring en op basis daarvan bepalen zij wie welk onderdeel wint en kans maakt op de hoofdprijs.

De inschrijving staat open voor iedereen die droomt van een carrière als presentator van een talentenjacht, een reisprogramma of quizmaster van een spannend spel. RTL zoekt een presentator met gevoel voor humor, die dit kan combineren met een serieuze en integere kant en die zijn of haar zenuwen in bedwang kan houden bij een live-uitzending. Belangrijk is ook dat nieuw presentatietalent kan improviseren en hiermee mooie en spraakmakende televisie kan maken.

Vanaf vandaag kunnen kandidaten zich hier aanmelden met een video van maximaal één minuut in één take.

Bekijk hier de promo

Bron: RTL/BM

Bericht delen