Viktor Brand presenteert Schoon Genoeg

In het nieuwe SBS 6-programma Schoon Genoeg koppelt Viktor Brand obsessieve schoonmakers aan mensen die al jaren geen poetsdoek meer aangeraakt hebben. Schoon Genoeg is vanaf 20 april elke maandag om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Aan het begin van elke aflevering ontmoet Brand twee zeer uiteenlopende mensen. In het ene huis reinigt de vrouw des huizes elke dag dwangmatig zes uur lang het hele huis. In het andere huis staat de troep overal, is de vieze vaat beschimmeld en praat Brand met de eigenaar die onthult dat het toilet al zeven jaar niet is schoongemaakt.

De twee ontmoeten elkaar in het huis van de sloddervos en gaan samen aan de slag. Brand heeft veel zin in de nieuwe klus: “Zelf ben ik redelijk opgeruimd, maar mijn mond valt open van verbazing als ik zie hoe gedreven en obsessief sommige mensen elke dag schoonmaken. Maar ook de andere kant vind ik fascinerend. Je vraagt je toch af hoe het zo ver kan komen dat je hele huis vol staat met rommel en vuilnis.”

Brand is dit voorjaar naast Schoon Genoeg ook nog tot en met 11 maart te zien in het SBS6-programma Hoeveel ben je waard? en vanaf 15 februari in nieuwe afleveringen van het woonprogramma VT Wonen.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen