Dinsdag 16 januari 2018

TROS komt met nieuwe programma's

Ron Boszhard is bezig met een kinderversie van Bananasplit. Frans Bauer maakt, naast de volwassen versie van Bananasplit, een nieuw programma waarin hij “met een aantal muzikale gasten teruggaat naar zijn zigeunerroots.” Voor het TROS-programma Fatale Fouten opent het Openbaar Ministerie het archief. De serie, die vanaf 17 februari op tv is, besteedt aandacht aan waargebeurde verhalen uit de praktijk van de officier van justitie. Jaap Jongbloed presenteert het programma.

Tijdens zijn presentatie van de komende winterprogrammering kondigde de TROS ook een nieuw muziekprogramma aan in de traditie van Op volle toeren en de Muziekfeesten op het plein. Monique Smit presenteert De Sterrenparade vanaf vrijdag 6 januari.

In de nieuwe zaterdagavondshow Nick tegen Simon gaat het muzikale duo vanaf zaterdag 4 februari een onderlinge strijd aan onder leiding van scheidsrechter Katja Römer-Schuurman. De Volendamse zangers maken ook een reallifesoap onder de titel Nick & Simon Big in Japan, waarvoor ze op muzikale stage gaan in het land van de rijzende zon. Dit vervolg op hun avontuur in Amerika is te zien vanaf 2 mei.

Bron: TROS/Broadcast Magazine

Bericht delen