Tina Nijkamp versterkt 3Rivers
woensdag 15 december 2021

Tina Nijkamp versterkt 3Rivers

Tina Nijkamp zal per 1 januari 2022 toetreden tot 3Rivers media management consultants als senior adviseur. Tina heeft jarenlange ervaring op het gebied van zowel televisieproductie als broadcasting. Ze was met succes programmadirecteur bij SBS in Nederland en weet als geen ander hoe een zender of platform haar kijkers moet bereiken.

Tina werd in 2008 verkozen tot Omroepvrouw van het Jaar en onder haar leiding werd SBS6 tot twee keer toe verkozen tot sterkste mediamerk van Nederland. Ze heeft daarnaast diepgaande kennis van de wijze waarop televisieprogramma’s gemaakt dienen te worden. De laatste jaren begeleidde ze programmamakers bij de ontwikkeling van hun ideeën en bij producties.

Oege Boonstra, partner 3Rivers: “Wij zijn blij dat Tina met haar brede kennis en ervaring ons team komt versterken. Met haar programmatisch inhoudelijke ervaring vormt zij een waardevolle aanvulling in ons team.” Tina Nijkamp: “3Rivers is een prachtig bedrijf met een goede reputatie in de media zowel nationaal als internationaal. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

3Rivers houdt zich bezig met strategische en organisatorische vraagstukken voor mediabedrijven vanuit operationeel perspectief. De consultants van het bedrijf hebben allen langjarige ervaring in de mediawereld en hebben over de gehele wereld projecten uitgevoerd met als doel mediabedrijven effectiever te laten functioneren.

Bron: 3Rivers/BM

Bericht delen