Thank you for the music krijgt tweede seizoen
zondag 28 juli 2019

Thank you for the music krijgt tweede seizoen

In juni startte bij SBS6 de muzikale spelshow Thank you for the music. In iedere aflevering nemen drie duo’s het tegen elkaar op, onder leiding van Kim-Lian van der Meij.

Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain – Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol – en een wekelijks wisselende BN’er. De BN’ers spelen muziekspellen – en zeven speciale publieksleden dragen ook een belangrijke noot bij. De spelshow scoort met gemiddeld 500.000 kijkers redelijk goed.

Zaterdag werd de achtste en laatste aflevering van het eerste seizoen uitgezonden, die 472.000 kijkers trok. Daarna maakte Kim-Lian van der Meij op Instagram bekend dat er een tweede seizoen zal volgen. Thank you for the music is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Dit bericht bekijken op Instagram

Dat was hem dan! De laatste aflevering van 🙏4️⃣🎵 #thankyouforthemusic Zo ontzettend tof dat jullie 8 weken lang dit feestje met ons hebben meebeleefd op de zaterdagavond bij @sbs6nl 🎵🎉💃. Het was al een feest om dit mogen maken, maar dat het ook een succes zou worden… dat kun je dan alleen maar hopen 🙏 Dus bijdeze lieve kijkers📺: BEDANKT!!! 👍😘 #thankyouvoorhetkijken 🙏4️⃣👀 Wij zijn ontzettend blij met zulke mooie kijkcijfers en positieve reacties voor/op ons eerste seizoen 🎉🎉Als presentatrice van dit leuke programma wil ik graag even de officiële afkondiging doen: “Ik bedank mijn vaste teamcaptains van wie ik zo genoten heb 😍@soundos_el_ahmadi @johnnydemolofficial en @missmontreal_ , onze special guests die elke week fanatiek mee hebben gespeeld en niet in de laatste plaats… alle amateurzangers die zich durfde te wagen aan onze karaokecomputer” 😅😬😊 “Bedankt voor het kijken, fijne avond” 😁 En leuk NIEUWS!!!!! WE WILL BE BACK! Yessss 💪🌟 Houd mijn insta en @sbs6nl in de gaten voor nieuwe opnamedagen en uitzendtijden. Whoowhoooo 😁

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Bron: BM

Bericht delen