Talpa stelt diverse opnames uit
woensdag 18 maart 2020

Talpa stelt diverse opnames uit

De nieuwe dagelijkse studioshow van Gordon en Patty Brard is volgende maand nog niet te zien. Vanwege de uitbraak van het coronavirus komen alle geplande opnames voorlopig te vervallen, laat Talpa weten. Het programma moet nu later dit jaar van start gaan.

Gordon en Patty gaan voor SBS6 een show in de stijl van Dr. Phil maken waarin maatschappelijke stellingen de revue passeren. In elke aflevering van het praatprogramma delen opmerkelijke gasten hun persoonlijke verhalen en ervaringen.

Ook andere opnames van Talpa-programma’s worden uitgesteld. De uitzendingen van Miljoenenjacht en Split Screen zijn verplaatst naar het najaar. Vanaf 5 april worden er nu herhalingen van Wie het laatst lacht en Mr. Frank Visser uitgezonden.

Talpa gaat voorlopig wel door met Ladies Night. De uitzending van vanavond is zonder publiek en met een beperkt aantal crewleden en staat volledig in het teken van de coronacrisis. De vriendinnen zitten uiteraard met gepaste afstand bij elkaar vandaag, aldus de woordvoerster.

Ook de Veronica Inside-uitzendingen gaan vooralsnog door, ondanks het vervallen van alle voetbalcompetities. Het programma krijgt een aangepaste vorm en de uitzendingen worden ingekort.

Bron: Talpa/BM

Bericht delen