Talpa niet in onderhandeling met Patty Brard
donderdag 14 februari 2019

Talpa niet in onderhandeling met Patty Brard

De geruchten dat Patty Brard met Talpa in gesprek zou zijn voor een vierjarig contract, worden door Talpa TV ontkend.

Brard, waarvan dinsdag bekend werd dat ze niet meer te zien zal zijn als showbizzdeskundige bij RTL Late Night, zou volgens bronnen van RTL Boulevard in onderhanderling zijn met Talpa. Een woordvoerder verklaart nu tegenover Nu.nl dat daar geen sprake van lijkt te zijn.

“Patty Brard heeft een eenmalige invalsbeurt gehad voor Albert Verlinde bij 6 Inside“, vertelt de woordvoerder. “Dat was dinsdagavond en sindsdien is er niets veranderd”. Ongeveer een maand geleden stond de 63-jarige Brard op het punt een driejarig contract te tekenen bij RTL, maar die onderhandelingen liepen uiteindelijk vast.

“RTL was graag een intensieve samenwerking aangegaan, maar in goed onderling overleg is besloten dat zij ook nog voor anderen programma’s blijft maken”, zei een woordvoerder toen. Brard maakt voor RTL wel de nieuwe serie Hotter Than My Daughter.

Brard vertrekt aan het einde van deze week bovendien voor vier weken naar Thailand voor de opnamen van het programma Expeditie Schoonmoeder van TLC. Daarin bespreekt zij de problemen tussen vrouwen en hun schoonmoeders.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen