Woensdag 17 januari 2018

Talenten zonder centen bij SBS6

Wat gebeurt er als Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer samen met een gast-BN’er op een willekeurige plek op de wereld worden gedropt, waar ze niet bekend zijn en ze geen geld hebben om rond te komen?

In het nieuwe programma Talenten zonder centen, geproduceerd door Talpa, proberen zij iedere aflevering in een ander land met hun talenten aan een slaapplek en eten te komen. Vlak voor vertrek moeten ze hun portemonnee inleveren. Eenmaal gestript van hun geld, krijgt het reisgezelschap de bestemming te horen en dan kan het grote avontuur beginnen. Lukt het ze om drie dagen te overleven zonder geld?

In de eerste aflevering reizen de mannen met Irene Moors af naar de hoofdstad van Estland, Tallinn. Aangekomen in het centrum gaat het viertal gelijk op zoek naar werk om geld te verdienen voor eten en een slaapplek. Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan.

De andere gast-BN’ers die de uitdaging aan gaan zijn Alexander Pechtold, Jelka van Houten, Heleen van Royen, Nicolien Sauerbeij, Jamai Loman, Roel van Velzen en Nicolette van Dam.

Talenten zonder centen is vanaf zaterdag 22 oktober om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen