Qmusic introduceert Wanted Domien
dinsdag 7 mei 2024

Qmusic introduceert Wanted Domien

Qmusic heeft bekendgemaakt dat er op maandag 13 mei om 08.00 uur ‘s ochtends een grootschalige klopjacht naar Domien Verschuuren van start gaat. Luisteraars kunnen vanaf dat moment volgen of het de DJ lukt om 100 uur uit handen te blijven van Q-collega Bram Krikke.

Luisteraars krijgen de mogelijkheid om te voorspellen wanneer Domien wordt aangetikt door Bram en maken daarmee kans op € 10.000,-. Voorspellingen kunnen doorgegeven worden op Qmusic.nl of in de Qmusic-app.

Wanted Domien
Afgelopen weken zette een onschuldige droom van Domien, waarin hij achterna gezeten werd door Bram, de verhoudingen tussen de twee DJ’s op scherp. Om de vete tussen de mannen bij de wortel aan te pakken, daagde Bram zijn collega live op de radio uit voor een challenge. Het resultaat? Een grootschalige klopjacht. Wanted Domien is een spannend spel, waarbij Bram 100 uur de tijd krijgt om Domien aan te tikken, geholpen door de DJ’s van Qmusic en alle luisteraars in het land.

De luisteraar wiens voorspelling, op de minuut en seconde nauwkeurig, het dichtst bij het moment zit dat Domien getikt wordt door Bram, wint het prijzengeld. Zijn er meerdere juiste inzendingen, dan wint de persoon die de voorspelling als eerste doorgaf aan Qmusic. Als Domien op vrijdag 17 mei om 12.00 uur nog niet is aangetikt, wordt het geldbedrag verloot onder de luisteraars met de voorspelling dat het Domien lukt uit handen te blijven van Bram.

De voortvluchtige Domien, die zonder geld en met een telefoon zonder internet het land in gaat, krijgt op willekeurige momenten een 60 minuten challenge van de mysterieuze spelleider genaamd ‘W’. Hier hangen beloningen of consequenties aan. Wat dit precies is en wat hij hier aan heeft weet nog niemand. ‘W’ is ook degene die bepaalt of de challenge geslaagd is of niet. De opdrachten worden vanuit de Qmusic-studio voorgelezen door de DJ die op dat moment het programma maakt en zijn ook terug te lezen op Qmusic.nl en de Qmusic-app.

De speeltijd is dagelijks tussen 08.00 uur en 19.00 uur en stopt uiterlijk op vrijdag 17 mei om 12.00 uur. Elke dag is er tussen 19.00 uur en 08.00 uur een rustperiode waarbij de klok wel doorloopt, maar Domien niet getikt kan worden. Daarmee heeft het spel een maximale duur van 100 uur.

Wanted Domien is vanaf 13 mei om 08.00 uur ’s ochtends te volgen via updates op de radio, Qmusic.nl, de Qmusic-app en de sociale media van de zender.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen