Article header image

SXSW-update met Blom en Stekelenburg

Voor iedereen die niet aanwezig is op South by SouthWest organiseren iMMovator, Media Park en Hilversum Media Campus op 24 maart een SXSW-update. Het festival begint vandaag en is volgens velen het belangrijkste innovatie- en technologie-evenement ter wereld. Tijdens de SXSW-update word je door Roeland Stekelenburg en Erwin Blom in één middag bijgepraat.

SXSW is de jaarlijkse trekpleister voor muzikanten, filmmakers en digitale nomaden. In de loop der jaren is het festival in Austin het belangrijkste netwerkfestival voor financiers en startende ondernemingen in de Verenigde Staten geworden. Hier worden nieuwe trends gesignaleerd en miljardenbedrijven geboren. Diensten als Twitter en Foursquare danken hun succes aan lancering op SXSW.

De sessie vindt plaats op donderdag 24 maart van 15:30 (inloop vanaf 15:00) tot 17:00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Onder leiding van twee SXSW-veteranen (en oud omroepmedewerkers) Roeland Stekelenburg en Erwin Blom (Fast Moving Targets) komen de hoogtepunten van SXSW naar voren. Ook andere SXSW-gangers zijn uitgenodigd om hun ervaringen te delen, zodat het een interactieve sessie wordt.

Inschrijven (gratis) kan hier.

Bron: iMMovator/Broadcast Magazine

Bericht delen