Dinsdag 16 januari 2018

Sport1 Live een maand gratis

Vanaf woensdag 1 februari zijn alle sportwedstrijden die Sport1 op Sport1 Live uitzendt een maand lang gratis te zien voor iedere Nederlander die digitale televisie kijkt via kabel, Canal Digitaal, Tele2 of KPN i-TV. Deze digitale kijkers kunnen zich onder meer verheugen op de live voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, de Duitse Bundesliga en de Italiaanse Serie A.

Ook de achtste finales uit de UEFA Champions League zijn rechtstreeks te volgen. Op 22 en 23 februari is Sport1 de enige Nederlandse zender die de wedstrijden live uitzendt. Op 14, 15, 22 en 23 februari kan de voetballiefhebber genieten van de strijd om een plek in de kwartfinale in de UEFA Champions League. Met analyses van Sport1 analisten Marco van Basten, Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Wim Kieft en Marc van Hintum.

Naast voetbal is er in februari op Sport1 ook veel aandacht voor tennis, met de Davis Cup  en het ABN World Tennis Tournament, voor de golftoernooien in Qatar, Dubai en India en voor basketballiefhebbers is er het NBA All Star weekend. Voor een overzicht van de uitzendtijden, zie: www.sport1.nl. De digitale zender hoopt met deze actie uiteraard nieuwe abonnees binnen te halen.

Bron: Sport1/Broadcast Magazine

Bericht delen