SBS6 moet Angela en Chantal uit programma knippen
dinsdag 2 april 2019

SBS6 moet Angela en Chantal uit programma knippen

SBS6 heeft de Amerikaanse tv-show The World’s Best aangekocht, maar moet nog even flink gaan monteren voor de uitzendingen beginnen op 25 april. De zender mag Angela Groothuizen en Chantal Janzen namelijk niet in beeld brengen. Dat laat een woordvoerder van de zender weten aan Mediacourant.

In The World’s Best worden kandidaten niet alleen gejureerd door drie Amerikaanse juryleden, maar ook door vijftig beroemde experts uit 38 landen, waaronder dus Angela en Chantal.

Het leek er heel even op dat SBS6 twaalf weken lang twee sterren van concurrent RTL 4 in huis zou hebben, maar dat is niet het geval. “Dit heeft als reden dat zowel Chantal als Angela contractuele verplichtingen elders hebben, waardoor de distributeur ons geen toestemming kan geven om deze beelden uit te zenden. Dit geldt voor alle twaalf afleveringen”, zegt een woordvoerder.

The World’s Best, een format van het Amerikaanse CBS, is vanaf donderdag 25 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Onderstaand is te zien hoe Angela en Chantal in RTL Boulevard vertelden over hun deelname aan de show.

Bron: Mediacourant/BM

Bericht delen