Nieuw seizoen VICE News Tonight op Nederlandse televisie
vrijdag 28 februari 2020

Nieuw seizoen VICE News Tonight op Nederlandse televisie

VICE tv heeft bekend gemaakt dat het nieuwsprogramma VICE News Tonight vanaf donderdag 5 maart om 21.30 uur uitgezonden gaat worden op VICE tv in Nederland en om 21.20 uur in België.

Van de straten van Charlottesville tot aan de frontlinie in Irak staat VICE News Tonight aan de basis van gerenommeerde internationale journalistiek. Het programma doorbreekt de status quo van bestaande nieuwsuitzendingen en moedigt kijkers, door middel van baanbrekende reportages, aan om met elkaar in gesprek te gaan.

VICE News Tonight wordt op doordeweekse dagen van dinsdag tot en met vrijdag uitgezonden op VICE tv en biedt een andere blik op het hedendaagse nieuws. Door in-studio interviews te combineren met VICE News reportages geeft het programma de kijker een context die dieper gaat dan de headlines.

VICE News heeft veteraan Nikki Egan benoemd tot executive producer. Egan, een televisienieuws executive met meer dan 25 jaar ervaring, heeft duizenden uren aan intrigerende uitzendingen en programma’s geproduceerd en ontwikkeld. Hiervoor werkte zij voor MSNBC waar zij 17 jaar lang aan verschillen primetime en dayside programma’s heeft gewerkt, en daarmee nieuwsprogramma’s en speciale reportages van belangrijke momenten een toonaangevende een plek gaf.

Aan het programma werkt een divers VICE News team dat bestaat uit correspondenten waaronder Krishna Andavolu, Michael Anthony Adams, Charlet Duboc, Roberto Ferdman, Hind Hassan, Josh Hersh, Liz Landers, Chris Moody, Michael Moynihan, David Noriega, Paola Ramos, Alzo Slade, Dexter Thomas, Seb Walker, en Isobel Yeung.

VICE News Tonight is de basis van moedige en onbevreesde journalistieke content op tv. Met de naderende Amerikaanse verkiezingen biedt VICE News Tonight een nieuwsuitzending waarin alle ins en outs rondom deze belangrijke politieke gebeurtenis op unieke wijze worden belicht”, aldus Stefan Tieleman, General Manager VICE tv & VICE Studios.

VICE tv is beschikbaar op KPN kanaal 37, op Ziggo kanaal 26, op T-Mobile kanaal 26 en Caiway kanaal 22.

Bron: VICE/BM

Bericht delen