Nieuw seizoen GTST vanaf 30 augustus bij RTL 4
donderdag 26 augustus 2021

Nieuw seizoen GTST vanaf 30 augustus bij RTL 4

Seizoen 32 van GTST is vanaf maandag 30 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Te nieuwsgierig? Kijk dan vanaf nu vooruit bij Videoland.

In de zomercliffhanger is Billy de Palma met de noorderzon vertrokken, maar niet voordat ze Ludo en Richard in een slinkse val heeft gelokt, waardoor de twee nog wel even aan elkaar vastzitten: een wurgcontract en een lijk.

Vreugde en verdriet liggen ook dit seizoen dicht naast elkaar: terwijl de familie Verduyn dolblij is met de terugkeer van Demi’s baby, zijn Marwan en JoJo verscheurd door verdriet na de aanslag op Ilyas in de Buurtsuper. Overleeft hij de aanval?

Naast vreugde en verdriet, komt ook woede om de hoek kijken tijdens de start van het nieuwe seizoen: wie heeft het broertje van Marwan neergestoken? De politie doet er alles aan om de dader te vinden, maar dat is niet genoeg voor Marwan. Richard is in alle staten als blijkt dat hij opeens voor Ludo werkt én dat Billy hem in de steek heeft gelaten.

Tot overmaat van ramp doen hij, Ludo en Janine een schokkende ontdekking, waardoor ze niet alleen tot elkaar veroordeeld zijn, maar elkaar ook zullen moeten vertrouwen: rivalen worden partners. Ook Shanti voelt zich in de steek gelaten door haar moeder. In haar zoektocht naar houvast brengt een lezer van tarotkaarten haar op het spoor van een ‘grote liefde.’

Goede Tijden, Slechte Tijden wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijay Benelux.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen