Dinsdag 16 januari 2018

Nieuw contract voor Gordon bij RTL

Gordon heeft woensdag bij RTL Nederland een nieuw vijfjarig contract getekend. Ook is hij met een handenafdruk in zijn ‘eigen’ tegel vereeuwigd op de RTL Walk of Fame. “Als Gordon op tv komt, gebeurt er altijd iets. Hij geeft de kijker in al zijn programma’s een reason to watch.

Sterker nog, dat is hij vaak ook zelf, los van het format en dat is uniek”, aldus Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland. “De combinatie van zijn (typische) gevoel voor humor zorgt ervoor dat hij al jarenlang grote groepen kijkers aan het lachen weet te krijgen, maar ook weet te ontroeren of rechtop in hun stoel kan laten zitten.”

Gordons eerste programma bij een zender van RTL Nederland (Yorin) was Gordons Late Night Show in 2003. Sindsdien was hij presentator van onder meer Gillend Naar Huis, Glitter Glamour, Gordon, Minute To Win It, Hotter Than My Daughter en Help Mijn Dochter Aan De Man, acteur in Zie Ze Vliegen, jurylid in Idols, X Factor en Holland’s Got Talent en realityster in Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Binnenkort gaat hij als teamcaptain aan de slag in het nieuwe programma Alles Mag Op Vrijdag.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen