Article header image

Nickelodeon Kids' Choice Awards uitgereikt

Zondagavond werd in de uitzending op Nickelodeon bekend gemaakt welke Nederlandse en Belgische genomineerden naar huis zijn gegaan met een Nickelodeon Kids’ Choice Award. In de categorie Favoriete Ster Nederland werd all-boy band B-Brave voor de derde keer op rij bekroond met de award.

De jongens waren in Los Angeles om hun award in ontvangst te nemen.

De nieuwe formatie van K3 (Klaasje, Marthe en Hanne) werd door de Nickelodeon-kijkers uitgeroepen tot Favoriete Ster België. De award in de nieuwe categorie Beste Vlogger Nederland en België ging naar Vlaamse YouTuber Acid (foto).

Eerder, tijdens de Amerikaanse uitzending, werd al bekend welke internationale sterren in de prijzen zijn gevallen: Adele, Jennifer Lawrence, Justin Bieber, Sofia Vergara, Will Ferrell, Amy Poehler, Zendaya, The Voice, SpongeBob SquarePants en Fifth Harmony werden uitgeroepen tot de gelukkige winnaars.

Bij de Nickelodeon Kids’ Choice Awards zijn de kinderen de baas en zetten zij hun favoriete sterren in het zonnetje. Tijdens deze 29ste editie mochten allerlei verschillende stunts, awards en natuurlijk het bekende groene slime niet ontbreken. De show wordt in wordt in meer dan 180 landen uitgezonden. Countryzanger Blake Shelton, bekend als jurylid in de Amerikaanse versie van The Voice, presenteerde de show.

De presentatie van het Nederlandse deel was in handen van Nickelodeon-gezichten Bart Boonstra en Iris Hesseling. De Kids’ Choice Awards worden maandag 14 maart om 16.20 uur herhaald op Nickelodeon Nederland.

Bron: Viacom International Media Networks/Broadcast Magazine

Bericht delen