Article header image

Media Park Expo opent op 21 januari

Vanaf donderdag 21 januari vindt de allereerste Media Park Expo plaats in de Switch op het Joop van den Endeplein. Een bijzondere expositie met als titel ‘Het gezicht achter de media’.

De expositie kenmerkt zich door de ‘mensen achter de schermen’ centraal te stellen en op deze manier een ode te brengen aan alle medewerkers die het Media Park levendig maken.

Voor deze expositie is gekozen voor documentaire fotografie van Joni Israeli. Tijdens ‘the making of’ is er vooraf geen selectie gemaakt, maar is er op een willekeurige dag op zoek gegaan naar werknemers die graag vertelden over hun werk en daarmee ‘Het gezicht achter de media’ vertegenwoordigen. Het resultaat is een grote verscheidenheid aan mensen, functies en werkplekken. Bovendien zijn er korte interviews afgenomen door Laura Kamphuis, die de documentaire fotografie compleet maken.

Laura Kamphuis: “Een bijzonder en waardevol project. De uitkomst hiervan is verrassend en inspirerend. Elk persoon heeft iets betekenisvol te vertellen. Iedereen is gepassioneerd over zijn of haar werk. En de trots die hier bij komt kijken, dat was bij elk gesprek en shoot voelbaar. We hebben geprobeerd om eenieder in zijn en haar kracht te fotograferen. Het is een momentopname, maar het beeld vertelt bij elke persoon een ander verhaal. En al deze verhalen, inzichten en zienswijzen vormen samen één nieuw gezicht. Ik kijk er naar uit om het eindresultaat met medialand en haar omgeving te mogen delen.”

Bezoekers zijn welkom tijdens de opening van de expositie op donderdag 21 januari van 16.00 uur tot 18.00 uur in de Switch op het Joop van den Endeplein.

Bron: Media Park/Broadcast Magazine

Bericht delen