woensdag 17 januari 2018

Marcel Frost woordvoerder NPO

Telegraaf-mediajournalist Marcel Frost wordt per 1 januari senior woordvoerder bij de NPO.

“Na een vast dienstverband van ruim achttien jaar bij De Telegraaf vind ik het tijd voor iets nieuws”, zegt Marcel Frost (47).

“Ik kijk met veel plezier terug op een fantastische tijd bij de krant, waar ik altijd alle mogelijkheden heb gekregen. Ik blijf werken in de door mij geliefde mediawereld; in een andere functie, maar wederom bij een organisatie die een breed publiek voor ogen heeft.”

In de vacaturetekst die op de site van Adformatie verscheen werd het volgende gemeld over de functie van senior woordvoerder bij de NPO. ‘In ons team houd je je bezig met een proactief pers en PR-beleid dat erop gericht is de reputatie van de NPO als onafhankelijke en pluriforme publieke organisatie te verstevigen. Je hebt een neus voor nieuws en je weet dit bij journalisten onder de aandacht te brengen. Je ontwikkelt plannen voor creatieve PR-momenten en je bereidt scherpe communicatieboodschappen voor. Daarnaast adviseer en begeleid je de Raad van Bestuur van de NPO, het Directieteam en de Net- en Zendermanagers in hun media- en stakeholderactiviteiten.’

Bron: BM

Bericht delen