Dinsdag 16 januari 2018

Madiwodovrijdagshow begint tien minuten eerder

Na een korte winterstop zijn Paul de Leeuw en Filemon Wesselink vanaf maandag weer iedere werkdag live te zien met de Madiwodovrijdagshow. De Leeuw ontvangt dagelijks actuele gasten in de studio. Wesselink gaat vanaf maandag naar buiten en trekt iedere avond het land in. Hij doet live verslag vanaf een locatie waar het op dat moment gebeurt. Vanaf maandag wordt de show muzikaal omlijst door een vijfkoppige huisband.

“Tijdens onze winterstop hebben we keihard gewerkt om de Madiwodo met frisse elementen te verrijken. We willen de leukste late night show van Nederland 3 worden! Fiel en ik zijn er klaar voor,” aldus De Leeuw.
 “Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe rol in de Madiwodo. Elke avond ben ik live te zien op een plek in het land, van de brand in Moerdijk tot de rode loper van een galapremière. Ik ga op geheel eigen wijze mijn bijdrage leveren. Ik zie er enorm naar uit,” zegt Wesselink.

BNN stuurde een persbericht waarin stond dat het NOS Journaal op 3 een vast onderdeel van het programma zou worden, maar dit klopt niet zo zegt een woordvoerder van de NOS. “Het NOS Journaal op 3 is en blijft een zelfstandig programma met eigen met eigen leader, eigen presentatie en eigen studio. Het wordt geen onderdeel van een ander programma, ook niet in de toekomst. Zeker niet als het gaat om een ledengebonden omroep. Dit is een misverstand van BNN.”

De Madiwodovrijdagshow is vanaf maandag 17 januari iedere werkdag vanaf 21.50 uur te zien bij BNN/VARA op 3.

Bron: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen