Laurens Woldberg benoemd tot Creatief Producent bij KRO-NCRV
vrijdag 3 december 2021

Laurens Woldberg benoemd tot Creatief Producent bij KRO-NCRV

Laurens Woldberg treedt per 1 februari in dienst als Creatief Producent bij KRO-NCRV. Laurens is op dit moment Managing Director bij producent SimpelZodiak, onderdeel van Banijay Benelux.

Als Creatief Producent zal Laurens zich richten op de doorvertaling van de positionering van KRO-NCRV in aansprekende en herkenbare programma’s en concepten. Hij volgt daarbij Sandra Hilster op, die Mediadirecteur is sinds 1 oktober.

Peter Kuipers, directievoorzitter KRO-NCRV: “Sandra en ik zijn zeer verheugd over de komst van Laurens. We zien er naar uit om samen te werken aan herkenbare KRO-NCRV programmering en onze positie als maatschappelijke mediaorganisatie, samen met partners, verder te kunnen uitbouwen. Laurens heeft een uitstekend trackrecord binnen de media en is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de productie en ontwikkeling van aansprekende en goed gewaardeerde titels binnen en buiten de NPO.”

Laurens Woldberg: “De ambitie die KRO-NCRV heeft om onderscheidende en maatschappelijke relevante programma’s en concepten te maken spreekt me zeer aan. Het creëren van programma’s waardoor mensen een andere blik op de wereld krijgen, waarmee je het publiek in beweging zet, daar zet ik mij graag voor in. Ik zie het als een bijzonder mooie uitdaging om als Creatief Producent de komende jaren bij te dragen aan de maatschappelijke positie van KRO-NCRV als mediabedrijf.”

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Roland J. Reinders

Bericht delen