Article header image

Kerels Met Een Kleintje bij RTL 5

In het nieuwe realityprogramma Kerels Met Een Kleintje van RTL 5 worden enkele jonge stellen gevolgd die in verwachting van hun eerste kind zijn. Dit keer draait het alleen niet om de moeders, maar staan de aanstaande vaders vanaf de zwangerschap tot na de geboorte in de spotlights.

Hoe zien zij de komst van hun kleintje voor zich? Hoe ervaren ze de negen maanden? En kunnen ze omgaan met momzillas die last hebben van maagzuur en moodswings?

De negen uiteenlopende stellen hebben één ding gemeen: ze verwachten hun eerste kindje en hebben dus nog geen ervaring met zwangerschap én geboorte. De mannen worden dan ook meegesleept naar echo’s, pufcursussen, fotoshoots en uiteraard moeten ze mee shoppen voor babykleertjes, babykamers en kinderwagens.

Tijdens de bevalling blijkt of de mannen nog steeds zo stoer zijn. Puffen ze mee of hebben ze bij het zien van al dat natuurgeweld juist zelf een nat washandje nodig? Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze/blauwe wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Kerels Met Een Kleintje wordt geproduceerd door No Pictures Please en is vanaf donderdag 14 mei elke week te zien tussen 21.30 uur en 22.30 uur.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen