Dinsdag 16 januari 2018

Keets Vlog bij RTL Telekids

Keet!, het gezicht van RTL Telekids, krijgt een nieuw programma. In Keets Vlog leren de Telekids-kijkers haar zowel voor als achter de schermen beter kennen. Het programma is vanaf 23 februari iedere maandag tot en met vrijdag om 16.15 uur te zien bij RTL Telekids.

In de uitzending neemt Keet! de kijkers mee in haar dagelijks leven. Zo zien we haar achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze de kijkers dansen en zingen en geeft ze tips over hoe zenuwen op het podium in bedwang te houden.

De 23-jarige Keet! is zangeres, danseres, actrice en presentatrice. Zo presenteerde ze afgelopen jaar het programma Wie O Wie zingt Do-Re-Mi samen met Vajèn van den Bosch en De Nationale Opblijfavond samen met Telekids-collega Patrick Martens. Daarnaast heeft ze de titelsong gezongen van de populaire jeugdserie W.s.v. De Optimist, waar ze ook een gastrol in speelde.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen