Katja Schuurman presenteert Goed Fout bij PowNed
maandag 22 maart 2021

Katja Schuurman presenteert Goed Fout bij PowNed

Katja Schuurman keert terug bij de publieke omroep. Ze komt dit voorjaar voor PowNed met de wekelijkse panelshow Goed Fout met Edson da Graça en Martijn Koning als teamcaptains. Elke week worden zij bijgestaan door twee gasten. Goed Fout wordt geproduceerd door ITV Studios en is vanaf zondag 4 april wekelijks te zien om 21.20 uur op NPO 3. Het programma bestaat uit zes afleveringen.

PowNed meldt hierover het volgende. ‘In Goed Fout bespreken we wat kan en wat absoluut niet meer mag. Mag je bijvoorbeeld nog genieten van je favoriete James Bond-film of is die toch echt te vrouwonvriendelijk? Moeten kaartspellen, toiletten en maandverband inderdaad genderneutraal zijn? Is het goed dat standbeelden, straatnamen en strips in de ban gaan?’

Om deze vragen te beantwoorden heeft PowNed een panel van duizend mensen videofragmenten en uitspraken voorgelegd met één simpele vraag: kan dit? ‘Het is aan de teams van Edson en Martijn om elke keer in te schatten welk percentage van de ondervraagden vindt of iets nog door de beugel kan.’

Katja Schuurman ziet ernaar uit. “Fantastisch om met Goed Fout namens PowNed de zondagavond op NPO 3 te mogen bestieren. Een vrolijke panelshow waarin we onderzoeken hoe we kunnen blijven communiceren als er steeds minder ruimte is voor context. Over tal van prikkelende onderwerpen gaan we het hebben, met discussie en een lach.”

PowNed-voorzitter Dominique Weesie: “Goed Fout is een knipoog naar de huidige tijdgeest waarin grappen en andere cultuuruitingen steeds vaker langs de morele meetlat worden gelegd, en waarmee we de kijker aan het denken zetten. Zodat we zaken, waar vanuit de samenleving soms erg gevoelig op gereageerd wordt, ook een beetje leren relativeren en in perspectief kunnen plaatsen.”

Bron: PowNed/BM

Bericht delen