Jan Versteegh vanaf januari bij Talpa Network
maandag 10 september 2018

Jan Versteegh vanaf januari bij Talpa Network

Televisiepresentator Jan Versteegh gaat vanaf 1 januari aan de slag bij Talpa Network. Versteegh krijgt de kans om op SBS6 grote studioshows te presenteren.

Er wordt ook gewerkt aan een nieuw dagelijks programma dat hij gaat doen. Hoe dat programma er precies uit gaat zien, wordt later bekendgemaakt. Talpa Network en Jan Versteegh gaan daarnaast met elkaar in gesprek over de rol die hij kan spelen in de crossmediale strategie van het bedrijf. Versteegh trekt niet alleen op televisie veel kijkers, maar heeft ook online veel fans.

“Of hij nou op straat loopt met een cameraploeg, in een studio een live programma presenteert of online actief is, Jan Versteegh is een multitalent,” zegt John de Mol. “Talpa Network wil altijd zo veel mogelijk mensen bereiken, met content die echt raakt, zowel voor televisie als online. Ik weet zeker dat Jan daar een belangrijke bijdrage aan gaat leveren.”

“Na vijf mooie jaren bij BNNVARA voelde het als het perfecte moment voor een volgende stap in mijn carrière. Talpa Network is een plek waar ontzettend veel gebeurt en John gaf mij, naast zijn volle vertrouwen, geweldige programma’s om te mogen maken. Ik kan niet wachten om in januari aan dit grote avontuur te beginnen,” aldus Jan Versteegh.

De afgelopen vijf jaar maakte hij naam bij BNNVARA als presentator van onder meer Spuiten en Slikken, Proefkonijnen, Jan de Belastingman en Trippers. Tot het einde van het jaar zal hij te zien blijven bij de publieke omroep.

Bron: Talpa Network

Bericht delen